Български English

Гаранционни условия

Закупена стока се ремонтира (или заменя) безплатно в рамките на гаранционния срок, даден от производителя (вносителя). Същият започва да тече от деня на издаване на Гаранционна карта. Гаранционното обслужване се извършва само в офиса на фирмата, освен в случаите на сключен предварително договор за абонаментно поддържане.

Условия на експлоатация:
В закрити помещения при температура 14С до 36С и относителна влажност на въздуха от 20% до 80%. Отсъствие на прах и агресивни примеси. Включването към електрическата мрежа да става само чрез изправен и заземен (занулен) контакт. Напрежение на електрическата мрежа – 220V±10%, 50 Hz.

Гаранционния срок отпада в случаите, когато:

  • не са спазени условията за транспортиране, съхранение и експлоатация, неправилно боравене, претоварване, механични външни повреди, сътресение, удар, въздействие на температура, влага, прах и други фактори извън допустимите граници, неправилно включване в електрическата или телекомуникационна мрежа.
  • гръмотевични мълнии, наводнения, земни трусове, пожар, токов удар.
  • при опит за промяна на firmware.


Гаранционна подмяна на компонент, който е излязъл от производство или е недоставяем в момента се извършва по усмотрение на продавача, като същия се оценява спрямо пазарните цени, а разликата между цените на стария и новия продукт е за сметка на купувача.

Дефектирали стоки се връщат при продавача в оригинална опаковка и в пълен комплект, придружени с описание на проблема и гаранционна карта. В противен случай няма да се приемат за гаранционен ремонт.

Сервизна база на НЕГС ООД:

София, ж.к. Лагера, ул. Добротица Деспот 6, тел. 491 8844

 

Гаранционни срокове

Активно оборудване
24 месеца
24 месеца
24 месеца
24 месеца
* За всички останали срока е според записания в издаваната гаранционна карта.


Пасивно оборудване
След успешно тестване и сертифициране на изградена с RiT компоненти структурна кабелна система се дава 20 години гаранция на компонентите.

След успешно тестване и сертифициране на изградена с Panduit компоненти структурна кабелна система се дава 20 години гаранция на компонентите.

Условия на сайта на НЕГС:

Цените обявени на сайта са крайноклиентски в лева с начислен 20% ДДС.

Цените на продуктите са на брой.

Цените на кабелен канал, метални скари и кабел са на метър. 

Продукти със статус - "по поръчка", не са налични в момента. Цената им е последната на която са продавани, но цената за поръчка се определя според текущите пазарни условия.

Продукти "наличност", са налични в някой от трите склада - София, Варна, Бургас.

Сайта има изключително презентационен характер и са възможни технически и ценови грешки в секция Продукти.


Пасивно оборудване
PANDUIT - кабелни системи и аксесоари BASOR - Mетални скари и аксесоари LANDE - Комуникационни шкафове и 19" рамки Оптични корди, адаптери, розетки и др. Телефонни компоненти Kабели Розетки Пач корди Конектори Пач панели Други Кабелни канали - PVC и алуминиеви Кутии за монтаж в гипскартон, в/у мазилка, в под. Кули и колонки. Аксесоари за тях.
Активно оборудване
Комутатори Маршрутизатори IP мрежови камери Мрежови карти Медиа конвертори, SFP Обурудване за безжична комуникация KVM комутатори, KVM конзоли 19" и сплитери POE панели и захранване
Ел. материали
Табла, предпазители, дюбели, скоби Захранващи кабели и разклонители OSPEL - Електрически ключове и контакти Непрекъсваеми Токозахранващи Устройства и филтри - UPS-и Ел. конектори Кабелни опашки
Компоненти и аксесоари
Мишки, подложки Клавиатури, контролери за игри Тонколони Слушалки, MP3 Player WEB камери USB, Bluetooth устройства и USB кабели HDMI/DVI/VGA/DP кабели, преходници Захранващи устройства Кабели за пренос на данни и преходи Вентилатори и аксесоари Разширителни контролери Аксесоари за лаптопи, компютри и други Чанти за преносими компютри, PDA, CD Комплекти за почистване Батерии, акумулатори и зарядни за тях IPhone/Ipod кабели и аксесоари Flash drives, HDD, Memory cards
Инструменти
Комплекти инструменти Стрипери, Ножици, Ножове, Пинсети Клещи Кримпващи клещи Поялници Тестери, измервателни инструменти, Сплайсери Други - кутии, куфари, тиксо, изолирбанд Отвертки, Битове, Шестограми Терминатори Фенерчета